Over ons

Hou jou progressie bij met ons dashboard!

Pump Aesthetics biedt een constant innoverend online dashboard aan met verschillende features, zoals tientallen instructie video’s, training logboek, contactmogelijkheden met jouw coach en nog veel meer! Het dashboard wordt constant verbeterd en uitgebreid. Het dashboard is enkel toegankelijk voor de cliënten van Pump Aesthetics.

Dashboard preview
Dashboard preview

Geen word bestanden en lange e-mails. Dit maakt ons uniek!

Met behulp van het online dashboard proberen wij de coaching zo volledig en prettig mogelijk te maken. Het dashboard is makkelijk in gebruik en is zo gebouwd dat het makkelijk te gebruiken is voor op alle apparaten.

Overzichten en grafieken van o.a.

 • Vetpercentage
 • Lichaamsgewicht
 • Stress
 • Slaap
 • Dashboard grafiek

  Instructie video's met beschrijving

  Wij van Pump Aesthetics willen leden een zo’n volledig mogelijk pakket bieden en hebben daarom uitgebreid de moeite genomen informatieve instructievideo’s op te nemen van oefeningen. Sta je in de sportschool en ben je niet zeker over de uitvoering van een oefening? Geen probleem, open het dashboard en zoek per spiergroep naar de oefening van jouw keuze!

  Dashboard instructie video's

  Routine en logboek

  Het online dashboard van Pump Aesthetics biedt de mogelijkheid om je trainingen te kunnen loggen. Iedere cliënt is individueel erg belangrijk voor ons, daarom hebben wij de feature gebouwd dat je je training kunt loggen. Zo kunnen jij en jouw coach optimaal data verzamelen en zorgen dat je effectief sterker wordt in de sportschool!

  Net zoals heel het Pump Aesthetics dashboard zijn de routines ook mobiel vriendelijk, erg handig dus als je in de sportschool staat! Naast dit wordt de informatie automatisch opgeslagen, dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat je ingevoerde sets verdwijnen tijdens je training.

  Dashboard routines en logboek